Holistisch Coachen

Gepubliceerd apr. 02, 22
3 min read

Holistisch Coach

Zit jij met angsten waarvan je niet loskomt? Holistische EMDR kan ingezet worden als jij te maken hebt gehad met een heftig trauma zoals een ongeval, pesten, incest, een ziekte, oorlogstrauma, verlies van een dierbare, scheiding, enzovoort. Met holistische EMDR zou je van deze trauma’s los kunnen komen. Klankschaal massage/ontspanningssessie Maak kennis met de klankschaal ontspanningssessie bij ons in Assen (holistische coach) (opleiding holistisch coach).

Cursus ReikiOpleiding Holistisch En Systemisch Leven

We geven individuele maar ook voor een kleine groep klankschaal ontspanningssessies. Tijdens deze sessie word je ondergedompeld in het geluid en de trillingen van de klankschalen. Een totale ontspanning van lichaam en geest. Wij gebruiken de klankschalen soms ook tijdens de meditaties (elke woensdagavond na opgave) (energetische therapie).

Holistisch Coach Opleiding

Opleidingen - Spirituele LessenSpiritueel Coach Opleiding

Holistische geneeskunst is gericht op de mens in zijn geheel. holistische coach. Holistisch stamt af van het woord Holos dat ‘geheel, allesomvattend’ betekent. Tijdens mijn behandelingen hanteer ik een holistische aanpak. Dat wil zeggen op fysiek – mentaal – emotioneel – energetisch en spiritueel niveau. Vanuit de holistische visie bestaat alles uit energie.

Holistisch Therapeut OpleidingWat Is Een Holistisch Therapeut

Als je energie lekker stroomt, voel je je goed en gaan de dingen moeiteloos in je leven. En vaak zit er ergens in ons systeem wel een blokkade. Zo’n blokkade is energie die langzaam beweegt of zelfs stilstaat. Daar hoef je geen last van te hebben of je accepteert het omdat je de oorzaak kent en weet dat het tijdelijk is (denk bijvoorbeeld aan verdriet na het verlies van iemand of iets).

Opleidingen - Spirituele Lessen

Wat nodig is, is dat de energie in je systeem weer gaat doorstromen en blokkades worden opgeheven. Wanneer je niet lekker in je vel zit, kan het best zijn dat de oorzaak van jouw probleem ergens anders ligt dan je aanvankelijk denkt. Zo kan een lichamelijke klacht een mentale, emotionele of een energetische oorzaak hebben en andersom (opleiding holistisch therapeut).

Als Holistisch Therapeut ga ik met jou op zoek naar de blokkades die je hinderen en help ik je om jouw energie weer in beweging te brengen. Dit doe ik door gebruik te maken van energetische technieken en coaching, met Reiki als basis (holistische therapeut). Bij de behandeling geef ik via mijn handen universele energie (Reiki) door.

Thuisstudie Energetisch Therapeut

HolistischHolistisch Therapeut Opleiding

Door mijn ruime ervaring op invoelend, spiritueel en analytisch gebied kunnen we een specifieke aanpak kiezen die bij jou past - holistische benadering. Vanuit een holistische visie belicht ik jouw hulpvraag en kijk ik graag samen met jou naar diepere oorzaken van jouw klacht. Ik help jou in het verkrijgen van inzicht in de situatie óf om de oorzaak van het probleem of de klacht te achterhalen.

  • Holistisch Therapeut
  • Reiki 1 Cursus
  • Reiki 2 Cursus
  • Reiki 3 Cursus


In het geval van chronische klachten zijn er doorgaans meer behandelingen nodig - opleiding holistisch therapeut. Samen overleggen we wat wenselijk, nodig en haalbaar is - holistische.


Opleiding Holistisch TherapeutOpleiding Holistisich Transformatie Therapeut

Wat is de betekenis van holistisch?

Iets is holistisch wanneer er naar het geheel wordt gekeken en niet naar de som van de verschillende onderdelen waarvan iets is opgebouwd. Bij een holistische geneeswijze wordt het gehele individu betrokken. Volgens het holisme hangt alles met elkaar samen.

Hoe leef je holistisch?

Voor ons betekent holisme een manier van leven waarbij je jezelf ziet als onderdeel van een groter geheel. En als je op die manier naar jezelf kijkt, handel je als vanzelf met meer respect voor mens, dier en natuur.

Wat is een holistische opleiding?

De opleiding tot Holistisch Therapeut is een door de Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleiding (KTNO) erkende tweejarige opleiding tot therapeut waarin energetische behandelingen samengaan met een holistische aanpak -ook wel zijnsgerichte therapie genoemd. De opleiding is op HBO-niveau.

Hoe word je Reiki Master?

Om Reiki Master te worden, volg je de Reiki 3-cursus. De energie die je dan ontvangt is zestien keer zo sterk als de energie bij Reiki 1! Reiki Master worden kan alleen als je de twee voorgaande Reiki-inwijdingen hebt gehad. Een intensief proces, waar je meerdere maanden op wordt voorbereid.
Energetisch Therapeut

Meer van Massage thai

Navigation

Home

Latest Posts

Schouderklachten

Published Sep 02, 22
10 min read

Chiropractor Vergoeding Zorgverzekering 2022

Published Aug 22, 22
10 min read

Houding, Bewegen En Sport

Published Aug 14, 22
10 min read