Opleiding Energetisch Therapeut

Gepubliceerd mei 09, 22
3 min read

Energetisch Coach Opleiding

Zit jij met angsten waarvan je niet loskomt? Holistische EMDR kan ingezet worden als jij te maken hebt gehad met een heftig trauma zoals een ongeval, pesten, incest, een ziekte, oorlogstrauma, verlies van een dierbare, scheiding, enzovoort. Met holistische EMDR zou je van deze trauma’s los kunnen komen. Klankschaal massage/ontspanningssessie Maak kennis met de klankschaal ontspanningssessie bij ons in Assen (hoogsensitiviteit) (holistische benadering).

Opleiding Holistisch TherapeutOver Onze Opleiding - Holistische Gezondheidstherapie

We geven individuele maar ook voor een kleine groep klankschaal ontspanningssessies. Tijdens deze sessie word je ondergedompeld in het geluid en de trillingen van de klankschalen. Een totale ontspanning van lichaam en geest. Wij gebruiken de klankschalen soms ook tijdens de meditaties (elke woensdagavond na opgave) (Medische Studies in Holistische geneeskunde 2022).

Opleiding Tot Holistisch Coach

Opleiding Energetisch Therapeut AllroundHolistische Therapeut Opleiding

Holistische geneeskunst is gericht op de mens in zijn geheel. Opleiding Holistisch Therapeut. Holistisch stamt af van het woord Holos dat ‘geheel, allesomvattend’ betekent. Tijdens mijn behandelingen hanteer ik een holistische aanpak. Dat wil zeggen op fysiek – mentaal – emotioneel – energetisch en spiritueel niveau. Vanuit de holistische visie bestaat alles uit energie.

Holistisch Therapeut OpleidingWat Is Holistisch

Als je energie lekker stroomt, voel je je goed en gaan de dingen moeiteloos in je leven. En vaak zit er ergens in ons systeem wel een blokkade. Zo’n blokkade is energie die langzaam beweegt of zelfs stilstaat. Daar hoef je geen last van te hebben of je accepteert het omdat je de oorzaak kent en weet dat het tijdelijk is (denk bijvoorbeeld aan verdriet na het verlies van iemand of iets).

Energetisch Therapeut Opleiding

Wat nodig is, is dat de energie in je systeem weer gaat doorstromen en blokkades worden opgeheven. Wanneer je niet lekker in je vel zit, kan het best zijn dat de oorzaak van jouw probleem ergens anders ligt dan je aanvankelijk denkt. Zo kan een lichamelijke klacht een mentale, emotionele of een energetische oorzaak hebben en andersom (Opleiding Energetische Therapie).

Als Holistisch Therapeut ga ik met jou op zoek naar de blokkades die je hinderen en help ik je om jouw energie weer in beweging te brengen. Dit doe ik door gebruik te maken van energetische technieken en coaching, met Reiki als basis (energetisch coach). Bij de behandeling geef ik via mijn handen universele energie (Reiki) door.

Holistische Therapeut Opleiding

Cursussen - Opleiding Tot Holistisch Energetisch TherapeutOpleidingen - Spirituele Lessen

Door mijn ruime ervaring op invoelend, spiritueel en analytisch gebied kunnen we een specifieke aanpak kiezen die bij jou past - Energetisch therapeut opleiding. Vanuit een holistische visie belicht ik jouw hulpvraag en kijk ik graag samen met jou naar diepere oorzaken van jouw klacht. Ik help jou in het verkrijgen van inzicht in de situatie óf om de oorzaak van het probleem of de klacht te achterhalen.

  • Holistisch Therapeut
  • Reiki 1 Cursus
  • Reiki 2 Cursus
  • Reiki 3 Cursus


In het geval van chronische klachten zijn er doorgaans meer behandelingen nodig - holistisch coachen. Samen overleggen we wat wenselijk, nodig en haalbaar is - Opleiding Holistisch Therapeut.


Wat Is HolistischHoog Sensitief

Wat zijn holistische mensen?

Je kijkt naar jezelf als mens in z'n totaliteit. Want, volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit betekent dat zowel je eet- en leefwijze evenals je emotionele gesteldheid plus ook erfelijke invloeden en externe omgevingsfactoren maken wie je bent en hoe je je voelt.

Wat is de holistische visie?

In een holistisch mensmodel wordt de mens als één geheel gezien, waarbij lichamelijke, psychologische, sociale, en spirituele facetten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden. De functies van de mens zijn wel te onderscheiden maar niet onderling te scheiden.

Wat is holisme definitie?

holistische leer. leer waarbij men tracht te begrijpen of te handelen vanuit het besef van het grotere, onlosmakelijke geheel van onderling samenhangende en samenwerkende delen of processen.

Wat is het tegenovergestelde van holistisch?

Het tegenovergestelde van holisme is dualisme en reductionisme, waarbij delen zoals het lichaam en de geest afzonderlijk van elkaar worden beschouwd.
Holistisch Energetische Masseur

Navigation

Home

Latest Posts

Schouderklachten

Published Sep 02, 22
10 min read

Chiropractor Vergoeding Zorgverzekering 2022

Published Aug 22, 22
10 min read

Houding, Bewegen En Sport

Published Aug 14, 22
10 min read